maanantai 15. joulukuuta 2008

ENSIMMÄINEN NEULEGRAFFITINI...

...on nyt paikoillaan; tosin kuvassa on sen kaksoiskappale kuvattuna keittiönpöydälläni.
Aamuin ja illoin on ollut niin pimeää, että kuvaaminen mun kamerallani ei onnistu. Eilen kun piti kuvata, niin akku oli tyhjä ja taas tuli pimeää...

Pikkuinen neuleeni esittää tonttulakkia ja se on kiinnitettynä kotiini tuovien portaiden kaiteeseen, tarkempaa osoitetta en tässä anna. Tonttulakin pituus on noin 17 cm ja siinä on kulkunenkin. Kiinnitän myös tuon kaksoiskappaleen jonnekin ja kerron sitten tarkemman sijainnin. Poistan molemmat tonttulakit joulun jälkeen, jos ne vielä silloin ovat paikoillaan.

Tässä vielä ohje, jos joku sellaista kaipaa: luo puikoille 4 noin 38 silmukkaa. Neulo joustinneuletta 7 - 8 cm ja päättele kummassakin reunassa puikon alussa 4 silmukkaa. Tämän jälkeen kavenna aina puikon lopussa, kunnes silmukat loppuvat.

Nyt kuulen mutinaa ja kysymyksen, että mikä on neulegraffiti. Tämä hankala sana pitää sisällään leikkimielisen tavan ottaa haltuun ympäristöä ja ilahduttaa muita. Neulegraffitit on myös helppo poistaa tarvittaessa. Lisää aiheesta, katso vaikka knit sea tai knitta please.2 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

poliisi! poliisi! graffitti! :D

aleksi kirjoitti...

nyt pistät espoon tukkoon niin tulee feimii ja bloggyy lisää kävijää!