tiistai 1. toukokuuta 2012

MYRTSISSÄ NEULOTAAN!


Koska pidän sekä käsitöistä että kirjojen lukemisesta, aloitan työpaikallani Myyrmäen kirjastossa neulepiirin huomenna keskiviikkona.

Myrtsin neulepiiri kokoontuu touko-kesäkuussa Myyrmäki-talon tapahtumahuoneessa joka toinen ke klo 13-15, 2. toukokuuta alkaen. (Syksyllä toinen kerta voi olla illalla tai sitten se muuttuu lukupiiriksi.)
Neuleiden lisäksi voit tehdä muitakin käsitöitä ja kuunnella kun luen novellin tai pari ääneen. Käsitöiden teko ei ole pakollista, mutta se on suotavaa. Tulen haalimaan hyviä käsityölinkkejä neulepiirin sivulle. Lisäksi kerään ns. hyväntekeväisyysneuleitten ohjeita eli syto-myssyt, Jorvin vauvoille pipot, Afrikkaan vauvoille nuttuja yms. (Lähetä linkkivinkkisi!) Tietenkin kukin voi tehdä ihan mitä lystää, vaikka ristipistoliinaa itselle.
Vinkkaan myös käsityö- ja muita kirjoja sekä kutsun vierailijoita, ystäviä kertomaan omista käsityöharrastuksistaan. Neulepiiri on maksuton ja avoin kaikille, eikä edellytä ilmoittautumista. Voit tulla mukaan kerran tai joka kerta, valinta on sinun. Olet tervetullut myös vauvan kanssa. Myyrmäki-talossa ei ole kahvilaa, joten ota mukaan omat eväät, vaikka kahvia termokseen. 
Tiedotan jatkossa neulepiirin kuulumisista lukupiiri.netissä ja mm. Myyrmäen kirjaston Facebook -sivuilla, muista tykätä. 
Tervetuloa mukaan neulomaan, keskustelemaan ja kuuntelemaan ääneenlukua!

1 kommentti:

Katri Johanna kirjoitti...

Ihana idea Irene! Käsityöt kunniaan :)