maanantai 23. toukokuuta 2016

Kuukausi sitten parveke oli tyhjä ja ankeaTai ei parveke tyhjä ollut, vaan täynnä epämääräistä rojua ja tyhjiä pulloja. Kaiken kaikkiaan ankeaa.


Jokunen viikko sitten lipstikka pullahti mullasta. Mä jo luulin sen kuivettuneen tai paleltuneen talven aikana. En ollut suojannut sitä mitenkään. Parveke on lasitettu, joten siellä ei ole niin kylmä kuin ulkona. Tämä samainen kasvi rehotti viime kesänä viljelylaatikossa Kaivopuiston rannassa, pop up Altaan pihalla. No onpa siitä viljelystä edes pieni muisto tallella!


Kävin Tallinnassa taimiostoksilla viikko sitten. Ostin neljä runkotomaattia, kolme pensastomaattia, persiljaa, samettikukkia, krassia ja salaattia. No taisi siinä olla kaikki.

Taimivalikoimaa kävin torstaina täydentämässä Annalassa niin lehtipersiljalla, köynnöskrassilla, muutamalla ruohosipulin hännällä kuin kolmella kauniisti kasvaneella paprikan taimellakin. Paprikat eivät olleet lainkaan suunnitelmissa. Pari kurkkua vois vielä ostaa; ne sais kiivetä kohti kattoa. Viime vuonnahan omia kurkkuja sai poimia partsilta.

Tänä vuonna en muuten ole kasvattanut mitään siemenistä. Vielä ehdin!

Parvekkeen laitto etenee, kasveja on jo mullassa ja multaa lattialla. Sotkua. Pian mukava kesähuone on kuitenkin valmis.

Jatkuu...

Ei kommentteja: