tiistai 21. lokakuuta 2008

NO HUH, HUH!

Tallinnassa oli näin vihreää vielä syyskuun lopulla.


Olin kahden blogin loukussa - mikä siis neuvoksi? Yhdistin jakautuneet voimani yhdeksi, entistä ehommaksi blogiksi. Miten kummassa jotkut voivat pitää monta blogia yhtä aikaa? Onkos heillä sivupersoonia?

Puutarhanhoito ja rakkaat kirjat siirtyvät tänne; Rouwa Irenen puutarha kummittelee taustalla...

6 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

se näyttää kuulemma siltä, että rakastan ulkona reippailua ja perinneruokia :D Toi alaosan kuva oli hauska ylläri. teetä juodaan jos se tästä helpottas.

Elsa kirjoitti...

Tarkoitin siis tuota oman blogini alakuvaa, jonka Aleksi mulle yllätyksenä teki. Että pidän siitä.

Tee haaste jos joskus ehdit, ei sen ole väliä. Jos haluat antaa sitä vaikka ystäviesi blogeille.

Elsa kirjoitti...

Niin ja sen ruusun kuvan saat siitä mun tekstistä, kun kopioit sen omaan kuvakansioosi.

Linkit tehdään kirjoitusvaiheessa mustaamalla sana, jonka haluat linkiksi. Sitten painat "linkkipainiketta" joka löytyy aika läheltä nappulaa, jolla lisäät kuvia blogiisi. Lisäät siihen osoitelenttään haluamasi linkin osoitteen, tässä tapauksessa siis ton mun blogisivun, jossa ruusu oli.

Jotenkin noin mä saan linkit ja kuvat aina omalta koneelta.

Irkku kirjoitti...

Juu, kyllä mä linkin osaan tehdä. Tossa Reilun kaupan merkissä oli jotain tiedoston tallennusta, mutta mulla ei tallentunut.

Kyllä mä ymmärsin, että tarkoitit alareunan kuvaa! Ja arvelin myös, että ruususta oli kyse. Täytyypä laittaa sivulle. Nyt viikonlopulla mulla on varsinainen "juoksuaika": kirjamessut, Iken vauhdikkaat synttärit huomenillalla, su äänestäminen ja la-su päivisin kukkasipulien ja piparjuurten istutusta ynnä muita loppusyksyn kasvimaahommia.

Olitko Aleksin kanssa kävelyllä täällä Espoossa? Hyvä lähikohde on mun kasvimaa, sieltä voi vielä poimia ainakin kehäkukkia ja joitain yrttejä (kirveliä, timjamia, lehtiselleriä, ruohosipulia...).

Elsa kirjoitti...

Joo, mä luulin ettet tiennyt linkkiä jne, kun oli kysymysmerkkejä... Me käytiin kävelyllä siellä lidlissä päin vain, ei kasvimaalla. Aleksi antoi mulle sen reilunkaupan koodin, en ittekään osannut laittaa sitä yksin.

Irkku kirjoitti...

Kysyn sitten Aleksilta! Mä olen ollut ihan kuin jäniksen selässä, en ole vielä ehtinyt Irlannistakaan kirjoittaa... Tänään mulla on FERESI-kurssi, joten tänäänkään en ehdi, harmi.