torstai 9. kesäkuuta 2016

Partsin saa kuntoon, kunhan rehkii


Nää tässä päivityksessä näkyvät kuvat ovat parin viikon takaa, tai jopa kauempaa. En halunnut hypätä nykyhetkeen. Kolmessa amppelissa kasvaa pensastomaatti sekä krassi.


Talven yli pärjännyt lipstikka voi hyvin. Pian siitä pitää ottaa lehtiä ja kuivata ne.


Näkymä rakennustyömaalle & tulevaan Hyväntoivonpuistoon. Niin ja tomaatithan ne siinä, Tallinnasta tuodut.


Isossa laatikossa on hauska kasvattaa kaikkea sekaisin. 


Vielä multaa ja sotkua. Salaatit asustavat kassissa. En saanut niitä laitettua ajoissa multaan, joten ne (taas) kuolla kupsahtivat. Multaakin on lattialla...  

Kirjoitan nykytilanteesta lähipäivinä. Kasvit on kasvaneet ja partsi on niinsiisti kuin olla voi! Mukavaa päivää sulle, joka tulit tän lukeneeksi!

1 kommentti:

M.T. Ainasoja kirjoitti...

Haha, ihan mukavasti näyttävät parvekehommat teillä edistyneen. Postaathan jo pian kuvia nykyhetkestä! :) Olen tosi utelias muiden parvekepuutarhureiden aikaansaannoksia kohtaan. On niin mukavaa nähdä, millä kaikilla keinoilla parvekkeen kaltaisen suht ahtaan ja muutenkin vähän vaikean tilan haasteita on lähdetty ratkomaan ja minkälaisiin tuloksiin on päästy. (Itsekin toki julkaisin kuvia partsiltamme viimeksi joskus toukokuun lopulla, joten omakin blogini laahaa pikkasen jäljessä sen osalta. Pitäisi siirtää uudet kuvat koneelle ja laittaa pian jakoon.)